Årsmöte FNUF NORRA: 8/3 (Söndag 8 mars)

Hej alla tålmodiga FNUF Norra medlemmar! Nu äntligen ska det bli årsmöte! Och dagen till ära på kvinnodagen.
Ny styrelse kommer väljas, är du intresserad av att vara med maila olivia@fnuf.se.
Datum: Söndag 8 mars
Tid: 15:00
Lokal: Humanisthuset på Campus. (Vi ses utanför stora ingången till Humhuset)

Var med och förändra FNUF Norra!

Kategori: FNUF Norra · Taggar:

Polarekspedition 2014: Weekend i Jokkmokk

Att besöka Jokkmokksmarknad har blivit till en tradition i FNUF Norra. Vi kommer även genomföra resan i år norrut för att träffa andra härliga FNUF:are från hela norden! Danmark har storspenderat för att delta under hela veckan i Jokkmokk. I Norra tar vi det lite lugnare och satsar på en härlig weekend istället. (De som är intresserade av att hänga med Danmark en hel vecka kan vända sig till ingrid.eriksson@fnuf.se för mer information eller kolla här: https://www.facebook.com/events/232521296917995/?ref_das…hboard_filter=upcoming) Årets tema för marknaden är “Renen”. Vill du se ren? Klappa ren? Äta ren? Uppleva garanterade minusgrader och SNÖ?!? Häng med FNUF Norra till Jokkmokk!!!

Datum: torsdag 6/2 – söndag 9/2
Deltagaravgift: 400SEK
Platser: 9 (kan utökas, the more the merrier!)
I deltagaravgiften ingår: Resa i bil/minibuss från Umeå. Lunch på Paltzerian i Öjebyn. Boende i Pistolklubbenslokaler i Jokkmokk (madrass finns, ta med sovsäck) Frukost alla dagar och en middag i Jokkmokk samt biljett till Samedansen (om vi kommer in hårt tryck på biljetterna, klart besöksvärd!!!). OCH så mycket bastu du orkar!
Anmäl till olivia@fnuf.se

Kategori: FNUF Norra · Taggar:

FNUF Norra håller årsmöte 15 februari 2014

Välkommen till FNUF Norras årsmöte!
Lördag 15/2 2014 klockan 18.00
Vi äter ute och håller mötet samtidigt. Alla medlemmar är varmt välkomna!
Anmäl till: olivia@fnuf.se

Kategori: FNUF Norra · Taggar:

Nordisk filmklubb ser Återträffen

Nordisk filmklubb har återuppstått efter en tynande tillvaro under hösten! Torsdagen den 5 december träffas vi 18:15 på SF bio i Umeå för att se Återträffen. Filmen börjar 18:30 så var i tid! Vill du följa med? Anmäl dig till Sofia på sofia@fnuf.se, senast på onsdag 4 december. Vi ses i biomörkret!

Kategori: FNUF Norra · Taggar:

FNUF Norra deltar på FNUF:s 35 års jubileum

På lördag 7 december åker 4 glada FNUF:are från norr till Stockholm för att fira FNUF 35 år! Håll utkik efter bilder och uppdateringar på hemsidan och i vår Facebook grupp. Inte medlem än? Passa på att bli det här http://www.fnuf.se/blimedlem/

Kategori: FNUF Norra · Taggar:

Välkommen på FNUF:s årsmöte i Umeå 13-14 april

Här följer information till dig som ska delta på FNUF Sveriges årsmöte. Läs igenom informationen noggrant, förhoppningsvis får du svar på dina frågor här. Har du fortfarande funderingar finns kontaktuppgifter till personer som kan hjälpa dig längst ner i dokumentet. Observera att program mm är preliminärt, saker och ting kan komma att förändras under tiden.

 

Handlingar

Här hittar du handlingarna till årets årsmöte.

Anmälan

Har du inte anmält dig till mötet än är det hög tid att göra det nu. Sista anmälningsdag för ombud, förbundsstyrelsemedlemmar och gäster är söndag 17 mars. Anmäl dig till Sofia Mörtlund sofia@fnuf.se. Kom ihåg att ange vilken lokalavdelning du representerar samt vilken ort du reser ifrån. Även personuppgifter, adress, e-mail och mobilnummer behövs. För anmälningar som inkommer efter 17 mars kan vi ej garantera full reseersättning.

 

Ombud

Du som representerar en lokalavdelning som ombud får din resa, boende och mat betald under årsmötet. Lokalavdelningarnas årsmöte utser ombud. Det kan fortfarande finnas ombudsplatser kvar, kontakta din lokalavdelning för mer information.

 

Resa

De flesta ombud anländer med tåg till Umeå C kl 06:45 på lördag morgon. Har du inte fått din biljett bokad än, vänd dig omgående Sofia Mörtlund sofia@fnuf.se. Din resa kommer att bokas med nattåg tur och retur Umeå och den ort du angett i anmälan. (Flyg bokas enbart om det är ett billigare resealternativ än tåg, observera att du då måste stå för din egen transport till och från flygplatsen, det kan vi ej boka på förhand).

Om du får förhinder och inte kan delta på mötet måste du meddela detta. Du får själv stå för kostnaderna om du inte avbokat resan eller inte inkommer med ett läkarintyg om du är sjuk.

 

På plats i Umeå

Väl på plats i Umeå kommer någon från FNUF Norra att möta upp och guida dig vidare till möteslokalen. Det är tyvärr inte möjligt att checka in på vandrarhemmet förrän efter lördagens möte.

 

Boende

Vi kommer att bo på KFUM:s vandrarhem som ligger centralt i Umeå och på gångavstånd från Umeå C och möteslokalen. Vi kommer att sova i sovsalar men har egna FNUF-rum. Tänk på att vi är många som delar på utrymmet, visa hänsyn! Ta med egna sängkläder. Att hyra sängkläder från vandrarhemmet kostar 60 kr och betalas ur egen ficka. Incheckning mellan kl 15:00-17:00. Frukost serveras på söndag morgon mellan 08:00-09:30. Mer information om boendet hittar du här: http://umea.kfum.se/mat-boende/vandrarhem/

 

Program (preliminärt)

Själva årsmötet börjar på lördag morgon och håller på under hela dagen. Fredagens program är bara till för styrelsen. All mat ingår för dig som är ombud, volontär och i mötespresidiet. Vänligen respektera tiderna i programmet.

 

Fredag

Styrelsen träffas under eftermiddagen/kvällen 

Lördag

06:45             Ombuden anländer till Umeå
07:00             Frukostmingel i möteslokalen, mötesteknik, möjlighet till egna möten finns
09:00             Årsmötet börjar
10:30             Fika
11:00             Årsmötet fortsätter
13:00             Lunch
14:00             Årsmötet fortsätter
16:30             Årsmötet avslutas
16:45-17:00   Incheckning på KFUM:s vandrarhem (därefter fritid tills kvällens middag)
19:00             Middag, efter middagen finns möjlighet att upptäcka Umeås natt- & caféliv

Söndag

08:00-09:30   Frukost på vandrarhemmet
10:00         Här finns utrymme för fortsatt årsmöte om det drar ut på tiden
Upptäck Umeå inför kulturhuvudstadsåret 2014 – Vi besöker Bildmuseet
13:00             Eftermiddagsaktivitet (mer info kommer inom kort)
16:00             Årsmötesprogrammet tar slut
Här finns möjlighet att upptäcka mer av Umeå
21:23             Tåget söderut avgår från Umeå

 

Årsmöteshandlingar

Årsmöteshandlingarna skickas ut per e-mail senast två veckor innan mötet. Motioner ska ha inkommit till Olivia Ekman, Förbundsstyrelsen, 13 februari, olivia@fnuf.se

Observera att vi har begränsade möjligheter att skriva ut, ta gärna med dina möteshandlingar i pappers- eller elektronisk form.

 

Valberedningen

Kontakta valberedningen om du vill nominera någon eller själv kandidera till någon post i förbundsstyrelsen. Valberedningsarbetet är i full gång sedan innan årsskiftet men nya inspel mottages tacksamt även under mars. Se kontaktuppgifter nedan.

 

Möteslokal

Ej fastställt än. Internetuppkoppling kommer att finnas.

 

Jag behöver hjälp – vem ska jag kontakta?

 

Angående praktiska arrangemang:

Sofia Mörtlund, Årsmötesansvarig FNUF Norra sofia@fnuf.se, 070-2743583

Angående motioner och förbundsrelaterade ärenden:

Petter Mahrs, Ordförande FNUF Sverige, petter@fnuf.se
Olivia Ekman, Förbundsstyrelsen, olivia@fnuf.se
Elise-Marianne Åberg, Generalsekreterare FNUF, elisemarianne.aberg@fnuf.se

Valberedningen

Maria Dickmark, maria.dickmark@gmail.com
Peter Olevik Dunder, peter.olevik.dunder@gmail.com

 

Väl mött i Umeå!
Med vänlig hälsning,
FNUF Norra

Kategori: FNUF Norra, FNUF-Bloggen · Taggar:

Ny styrelse för FNUF Norra vald

Välkommen till ett nytt verksamhetsår hos FNUF Norra!

28 februari höll FNUF Norra årsmöte på Café Station. Från Förbundsstyrelsen hade vi besök av Thorgny Arwidson som fungerade som mötesordförande. En ny styrelse kunde väljas och den består av:

Emilie S Grubbström, ordförande

Olivia Ekman, vice ordförande och kassör

Edvin Karlsson, ledamot

Staffan, ledamot

Sofia Mörtlund, ledamot

Den nya styrelsen ser fram emot uppdraget och att träffa alla medlemmar på olika aktiviteter under året. Bland annat diskuterades Blodomloppet, en filmfestival i Finland och fortsättning på Nordisk Filmklubb. Håll utkik på hemsidan och Facebook för mer information!

/FNUF Norra

 

 

Kategori: FNUF Norra · Taggar:

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes